spot_img

ذات صلة

جمع

Unikátní vlastnosti gelových sorbentů

Sorbent, adsorbent, absorbent... „Je mezi nimi vůbec nějaký rozdíl?“...

Užitočné veci, ktoré bežne ľudia vyhadzujú, pritom ešte dokážu poslúžiť

Veľa vecí ľudia bezmyšlienkovite vyhadzujú bez toho, aby sa...

Slanina a ďalšie potraviny, ktoré na gril rozhodne nepatria

Leto sa blíži ak nemu neodmysliteľne patrí aj grilovanie....

Ako správne používať umývačku, rúru a ďalšie veci, aby spotrebovali menej elektriny

Ceny energií posledné roky stúpajú nahor raketovou rýchlosťou. Niet...

Ženy volia v letných dňoch zvodné puzdrové sukne

Ženy by mali mať vždy možnosť slobodne sa rozhodovať o svojej vlastnej móde a nosiť to, v čom sa cítia sebavedome. Avšak sú kúsky oblečenia, ktoré muži na ženách milujú. A tým sú hlavne upnuté sukne. Prečo tomu tak je a ako si ich zamilujete aj vy?

Či už teda máte akúkoľvek postavu alebo veľkosť, prijmite ju ako kráľovná. V dnešnej galérii je niekoľko fantastických outfitov, tak sa nechajte inšpirovať.

Prečo práve puzdrové sukne
Čo je také skvelé na puzdrových sukniach? Predovšetkým to, že sa skvele hodí do práce, na rande, a hlavne pasujú na akúkoľvek postavu. Nezáleží na tom, či máte väčšie bruško alebo boky, v puzdrovej sukni krásne vynikne vaša postava. A prečo muži toľko milujú práve puzdrové sukne? Ženám dokonale vypasujú siluetu, vďaka svojej pružnej látke a pohodlnému strihu.

Ideálna kombinácia
Najlepší spôsob, ako nosiť puzdrovú sukňu, je obliecť ju s peknou blúzkou, košeľou alebo obyčajným topom v závislosti od príležitosti a prostredia. Jednoduchá a zároveň vzdušná košeľa urobí v spojení s puzdrovou sukňou divy.

Podpätky alebo tenisky
Môžete zvoliť formálny vzhľad a obliecť lodičky alebo iné podpätky. Ak nie ste práve obľúbenenkyňa podpätkov, zvoľte pokojne biele tenisky. Budete pôsobiť mlado, a navyše vás nebudú bolieť nohy. Tento ležérny štýl si obľúbia všetky, ktoré sa niekam neustále ponáhľajú. K puzdrovej sukni si vezmite minimum výrazných šperkov a vlasy majte rozpustené alebo v drdole.

spot_imgspot_img