spot_img

ذات صلة

جمع

Unikátní vlastnosti gelových sorbentů

Sorbent, adsorbent, absorbent... „Je mezi nimi vůbec nějaký rozdíl?“...

Užitočné veci, ktoré bežne ľudia vyhadzujú, pritom ešte dokážu poslúžiť

Veľa vecí ľudia bezmyšlienkovite vyhadzujú bez toho, aby sa...

Slanina a ďalšie potraviny, ktoré na gril rozhodne nepatria

Leto sa blíži ak nemu neodmysliteľne patrí aj grilovanie....

Ako správne používať umývačku, rúru a ďalšie veci, aby spotrebovali menej elektriny

Ceny energií posledné roky stúpajú nahor raketovou rýchlosťou. Niet...

Niekoľko závažných zdravotných dôvodov, prečo prestať nosiť podprsenku raz a navždy

Chodiť bez podprsenky? Pre niektoré ženy úplná samozrejmosť. Pre niektorých naopak vec nepredstaviteľná. Či už sa radíte k jednému alebo druhému táboru, všetko má svoje proti aj proti.

Veľa záleží aj na tom, ako sa cítite vy sama. Je dôležité, aby vám bolo príjemne. Niektoré ženy si rady vyberajú bielizeň, ktorá je nielen praktická, ale aj príjemná na pohľad. Cíti sa v ňom sexy a zvodne. Iné zase vsádzajú predovšetkým na praktickú stránku a pohodlie, takže siahnu po športovom modeli. Patríte do podprsenkového tímu? A tiež vás po celom dni tlačí kostice, cítite sa ako vo zveráku a tešíte sa na to, až si podprsenku zložíte? Skúste ju na jeden deň odhodiť a vyskúšať byť takzvane hore bez. A prečo zahodiť podprsenku? Má to hneď niekoľko zdravotných benefitov.

Zlepšuje sa krvný obeh
Podprsenka vám poskytuje oporu, musí preto byť pevná. Niekedy, najmä vtedy, keď zvolíte zlý obvod podprsenky, vás môže nepríjemne škrtiť. Okrem nepríjemného pocitu to môže brániť krvnému obehu pod vašimi prsiami. Občas ženy môžu pociťovať bolesť na hrudi, na čo môže mať vplyv práve tesný alebo zle zvolený obvod. Bez podprsenky sa zlepší krvný obeh.

Vyspíte sa
Počas spánku sa potrebujete a chcete cítiť pohodlne, čo môže byť trošku problém, ak ste zvyknutí spať v podprsenke. Všeobecne sa odporúča vyradiť nosenie tesného oblečenia, podprsenky alebo nohavičiek, počas spánku, ak sa chcete dobre vyspať. Aj keď si dáte popoludňajšieho šlofíka a hovoríte si, že je to len na pár minút, doprajte si pohodlie a voľnosť.

Citlivosť bradaviek
Ak nosíte podprsenku s push-up efektom, pravdepodobne vám dopomôže ku krásne plnému dekoltu. Avšak vaše bradavky nejasajú. Okolie bradaviek je citlivé a vplyvom push-up podprseniek sa môže vysušovať. To má za následok, že vás niekedy bradavky alebo ich okolie môže svrbieť. Bez podprsenky sa nič nevysušuje teda nič nesvrbí.

Lepšie sa dýcha
Odvíja sa to nielen od zlého výberu veľkosti a štýlu podprsenky, ale aj od toho, že vyberáte kúsky s kosticou. Vaša bránica nie je nadšená už aj tak z nesprávnej veľkosti, keď sa k tomu pridávajú kostice, ktoré vás môžu tlačiť v hrudnej oblasti, nemusia sa vám dobre dýchať. Zhoďte podprsenku a slobodne sa nadýchnite!

Pevnosť pokožky
Máte v hlave zafixované, že podprsenku musíte mať, pretože sa vám inak prsia vyťahajú a stratia svoju pevnosť? Opak je pravdou. Keď máte prsia celý deň „uväznená“ v podprsenke, koža stráca pružnosť, koža povoľuje. Prirodzený pohyb, ktorý bez podprsenky prsia majú, tak odpadá.

Máte možnosť výberu
Je na každej žene, či si vyskúša bezpodprsenkovú módu a začne ju praktizovať iba doma alebo vyrazí aj von. Skúšajte svoje limity a možnosti, ktoré vám móda ponúka. Siahnite po nevystužených modeloch, po športovej podprsenke či materiáloch, v ktorých bude kožu čo najviac príjemne. Ak vyberáte podprsenku, potom si nechajte poradiť od odborníkov, vyskúšajte niekoľko typov, štýlov i veľkostí, aby ste našli tú pravú. Možno to bude beh na dlhú trať, ale nevzdávajte to. Alebo odhoďte zábrany, vyzlečte podprsenku a užite si príjemný voľný pocit, ktorý sa vám ponúka.

spot_imgspot_img