spot_img

ذات صلة

جمع

Unikátní vlastnosti gelových sorbentů

Sorbent, adsorbent, absorbent... „Je mezi nimi vůbec nějaký rozdíl?“...

Užitočné veci, ktoré bežne ľudia vyhadzujú, pritom ešte dokážu poslúžiť

Veľa vecí ľudia bezmyšlienkovite vyhadzujú bez toho, aby sa...

Slanina a ďalšie potraviny, ktoré na gril rozhodne nepatria

Leto sa blíži ak nemu neodmysliteľne patrí aj grilovanie....

Ako správne používať umývačku, rúru a ďalšie veci, aby spotrebovali menej elektriny

Ceny energií posledné roky stúpajú nahor raketovou rýchlosťou. Niet...

Zamilovala som sa do zadaného kolegu, urobím všetko, aby bol môj

Snáď nikdy v živote sa mi žiadny chlap nepáčil tak veľmi ako môj kolega Pavol. Akonáhle nastúpil k nám do práce, nemohla som z neho spustiť oči. Má to ale jeden háčik – je zadaný. Viem, že budem asi za mrchu, ale som odhodlaná urobiť všetko pre to, aby som ho od jeho priateľky odlúdila.

Láska na prvý pohľad
Málokedy sa stane, že ma muž zaujme. Som pomerne náročná, čo sa týka výberu partnera. Keď k nám do práce ale pred pár mesiacmi nastúpil nový kolega Pavol, zostala som stáť ako obarená. Na prvý pohľad som sa doňho zamilovala a vedela som, že musí byť môj. Snažila som sa s ním flirtovať a chcela som, aby si ma všimol. Od spolupracovníkov, ktorí s ním sú v úzkom kontakte, mi ale bolo vysvetlené, že je moje snaženie márne, pretože má Pavol priateľku.

Vraj je do nej veľmi zamilovaný, a to aj napriek tomu, že ho „opustila” a presťahovala sa do Nemecka, kde pracuje. Za Pavlom potom jazdí každý druhý víkend, aby spolu strávili aspoň nejaký čas. Hneď som si povedala, že lepšie mu bude so mnou. Predsa potrebuje vedľa seba ženu, ktorá sa oňho postarán denne a bude stále s ním. Neverím tomu, že v takomto vzťahu, v ktorom je, môže byť skutočne šťastný.

Spriadam plán
O Pavla veľmi stojím, ale pripadá mi, že nech robím, čo robím, vôbec si ma nevšíma. Kolegovia mi povedali, že má veľmi rád zemiakové placky, a tak som mu ich urobila. Viem, že robím dokonalé zemiakové placky, vždy mi ich všetci chválili, tak som sa pred ním chcela blysnúť. Dala som si na nich tentoraz naozaj záležať. Keď som mu ich ale doniesla, len slušne poďakoval, dal si ich na stôl a ani ich neochutnal. Bola som naštvaná. Rozhodne som sa ale nevzdala.

Za pár týždňov máme od práce zorganizovaný víkendový pobyt. Ide nás tam asi dvadsať a Pavol pochopiteľne nebude chýbať. Už teraz mám jasno, že ho na onej akcii zvediem a bude môj. Viem, že si o mne veľa ľudí bude zrejme myslieť, že som potvora, keď sa snažím odlúdiť zadaného chlapa, ale ja si skrátka nemôžem pomôcť. Navyše som presvedčená, že vedľa mňa bude nesmierne šťastný a dám mu všetko, čo potrebuje. Dúfam teda, že nebude robiť drahoty a pôjde svojmu šťastíčku naproti.

spot_imgspot_img